OVE DVE GLUMICE SU BILE CIMERKE! Živele su zajedno sve DO UDAJE, a evo kako su tada izgledale! FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak su i fizički podsećale jedna na drugu.

OVE DVE GLUMICE SU BILE CIMERKE! Živele su zajedno sve DO UDAJE, a evo kako su tada izgledale! FOTO)

Foto: ATAImages

Prvi put u velikom gradu, prvi put u glumi, prvi put na sceni. Sve to Nataša Ninković i Nela Mihailović prošle su zajedno. Studentske dane provele su u istoj sobi, a cimerke su bile sve dok obe nisu stale na "ludi kamen". A čak i to su uradile iste godine!

Kako su više puta isticale u medijima, mnogi smatraju da njih dve neodoljivo podsećaju jedna na drugu, te da ih zato reditelji nisu angažovali da zajedno igraju u filmovima i serijama.

- Nataša Ninković i ja smo jako slične, verovatno zbog toga što smo crnke i imamo punije usne. Mislim da je to tipski. Međutim, potpuno smo različite osobe - rekla je Nela jednom prilikom, a zatim se prisetila kako je izgledao njihov prvi susret sa glumom kao profesijom u prostorijama Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

 

 

- Sećam se kad nas je profesor Vlada (Vladmir Jevtović) primio na Akademiju, imale smo ultrakratku kosu. Tako iste smo došle na Akademiju. Ona iz Trebinja, ja iz Valjeva - rekla je Nela.

Zajedno su studirale glumu u klasi profesora Jevtovića, a tu su bili i Nebojša Glogovac, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, Karolina Mihajlović, Boris Pingović, Danijela ugrenović i Daniela Kuzmanović.

Nataša i Nela su živele zajedno sve do trenutka kada je trebalo da se zavetuju na večnu ljubav i osnuju svoju porodicu.

- Živele smo zajedno od treće godine fakulteta, pa sve dok se nismo udale, a udale smo se iste godine. Zajedno smo i krenule u sve to - dodala je Nela na čijem se Fejsbuk profilu može pronaći i fotografija sa Ninkovićevom iz studentskih dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading