OVO JE NAJSTARIJA ĆERKA LANETA GUTOVIĆA! O njenoj majci nikada nije želeo da priča, a gledali ste je u popularnim filmovima! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.08.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstarija ćerka Laneta Gutovića bavi se glumom i baletom!

OVO JE NAJSTARIJA ĆERKA LANETA GUTOVIĆA! O njenoj majci nikada nije želeo da priča, a gledali ste je u popularnim filmovima! (FOTO)

Foto: ST/A. Nalbantjan

Milica Gutović, ćerka legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića, krenula je njegovim stopama. Ona je plod njegovog prvog braka, kao i ćerka Nevena, koje je dobio sa suprugom o kojoj nikada nije javno govorio, dok iz drugog braka sa balerinom Biljanom Knežević ima dva sina, Janka i Spasoja.

Republika

Foto: ST/A. Nalbantjan

Lane Gutović

Osim što se bavi glumom, Milica Gutović je umetnica koja se bavi i baletom, a sličnosti sa njenim ocem vrlo su primetne. 

Publika je Milicu mogla da upozna u mnogim projektima. Glumila je u serijama "Mješoviti brak", "Hotel sa sedam zvezdica", "Urgentni centar", kao i u filmovima "Beli lavovi", "Odbačen" i "Ivkova slava". Poslednjih nekoliko godina se aktivnije bavi baletom i ima svoj studio, gde predaje deci predškolskog i školskog uzrasta.

Republika

Foto: printskrin/jutjub/vodič za roditelje

Milica Gutović

- Ja sam i glumica i balerina. Mene je pedagogija oduvek interesovala, deca su strašno iskrena i to je predivno kod njih - ispričala je jednom Milica.

Ona je udata za Dragana Maksimovića i ima sedmogodišnjeg sina.

Lane se od prve supruge razveo pre više od 30 godina, ali su ostali u prijateljskom odnosu. Nikada nije želeo da govori o prvom venčanju, niti je želeo da otkrije ime tadašnje supruge. 

2021. godine u Jugoslovenskom dramskom pozorištu posthumno je dodeljen 34. "Dobričin prsten" Lanetu Gutoviću, a priznanje u njegovi ime primile su njegove ćerke Milica i Nevena, kao i sinovi Janko i Spasoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading