Ovo je LJUBAVNICA Aleksandra Srećkovića Kubure sa kojom je PREVARIO MARIJU: Sa PETROM je uhvaćen na Zemunskom KEJU u PRELJUBI! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2022

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Srećković Kubura je svojevremeno uhvaćen sa Petrom Radivojević u preljubi.

Ovo je LJUBAVNICA Aleksandra Srećkovića Kubure sa kojom je PREVARIO MARIJU: Sa PETROM je uhvaćen na Zemunskom KEJU u PRELJUBI! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Đorđe Kojadinović

Alekaandar Srećković Kubura i njegova bbivša supruga pre konačnog razvoda imali su par puta trzavice, ali dubok razdor među njima pojavio se kad je glumac učinio preljubu sa 18 godina mlađom Petrom Radivojevića, što je odjeknulo u medijima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra (@iampetrrra)

 

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure i dramski umetnik upoznali su se na snimanju jednog studentskog filma, kada su otpočeli druženje a zatim i vezu. Petra, koja je inače ćerka poznatog akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića, od Aleksandra je mlađa čak 18 godina, a tada je još uvek bila studentkinja Akademije umetnosti. Par je prvo viđen zajedno na Egzitu u Novom Sadu, gde je boravio pet dana u iznajmljenom stanu, a prvi poljubac zabeležen javno dogodio se na Zemunskom keju, piše Story.

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure i glumac pojavili su se zatim zajedno na premijeri jednog filma kada je Petra naočigled prisutnih gostiju ustala sa stolice, zagrlila Kuburu i poljubila ga u usta. Često su se tih dana dramski umetnik i njegova nova izabranica mogli videti zajedno, najviše kako provode vreme po kafićima i razmenjuju nežnosti, a slike koje su se tada pojavile u javnosti potpuno su slomile njegovu suprugu.

Republika

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Aleksandar Srećković Kubura

 

Iako su se nakon toga Aleksandar i Marija navodno pomirili, činjenica je da niko od njih pomenuti događaj nije zaboravio. Fitnes instruktorka je uskoro milo za drago vratila mužu, a potom je usledio i konačan razlaz. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading