ZBOG POSLA SAM REŠILA DA OSTANEM U SRBIJI! Teja Dora progovorila o kolegama i svojoj intimi! OVO niste znali o popularnoj pevačici!

Autor:

Zabava

15.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teja Dora otkrila zašto baš ona treba da ode na Evriviziju!

ZBOG POSLA SAM REŠILA DA OSTANEM U SRBIJI! Teja Dora progovorila o kolegama i svojoj intimi! OVO niste znali o popularnoj pevačici!

Foto: Youtube.com printscreen

Sve popularnija mlada pevačica Teja Dora uskoro će se predstaviti pesmom "Ramonda" na izboru za Pesmu za Evroviziju, a sada je otkrila da je u Srbiji ostala upravo zbog toga što je ovde više radila, nego u inostranstvu. 

- Dolazila sam ovde na raspuste, na mesec dana. Videla sam neki članak o prodaji pesama, ali nikada nisam pravila pesme na srpskom. Onda sam napravila jednu i pitala mamu kako ovo sad da prodam kod nas. Kod Nikolije na Instagramu sam videla broj menadžera i pozvala ga i on mi je rekao da dođem kod njih kad se vratim u Srbiju. Našli smo se i pustila sam mu, a on je rekao da će Nikoliji baš da se svidi. I to je bila prva numera koju sam njoj napravila. I dalje sam bila u Americi, pa sam onda malo radila sa Cobijem. U jednom momentu sam ostala malo duže u Srbiji jer sam ovde više radila. Ovde sam se spojila sa par producenata, pravili smo po 3-4 pesme dnevno. Onda se desila korona i jednostavno sam samo ostala - priča ona za Nova.rs i dalje nastavlja:

Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Teja Dora

 

- Bukvalno ne planiram ništa više. Nekad mi nedostaje Njujork, stvarno je baš zanimljiv grad. Kad si tamo ne možeš da ne radiš ništa, grad te jednostavno tera kad izađeš napolje da nešto radiš.

Teja dora kaže da baš ona treba da ode da predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji jer ima šta da ponudi. 

- Mislim da pesma ima lepu poruku, da je zanimljiva i drugačija. Bez očekivanja sam, ali bih volela da prestavljam našu zemlju. To treba da bude odluka cele zemlje i biću srećna ko god da ode. Ponosna sam i na svoju pesmu i na sve ostale. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading