ON ZNA DA NAMIRIŠE DOBRU RIBU! Jovana Jeremić progovorila o MOĆNOM POLITIČARU, EVO ŠTA JAVNOST NIJE ZNALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U centru grada sam čula da sam ljubavnica Mila Đukanovića, da me je Milo doveo na Pink, kazala je Jovana.

ON ZNA DA NAMIRIŠE DOBRU RIBU! Jovana Jeremić progovorila o MOĆNOM POLITIČARU, EVO ŠTA JAVNOST NIJE ZNALA! (FOTO)

Foto: ATA Images, Tanjug/AP

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je jednom prilikom o svom odnosu sa bivšim predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, pa tvrdi da on ume da namiriše dobru ribu. Naime, voditeljka je poznata po tome da nema dlake na jeziku, te da bez problema govori o temama koje neretko šokiraju javnost. 

U centru grada sam čula da sam ljubavnica Mila Đukanovića, da me je Milo doveo na Pink, a ja njega napadala, pravila serijal protiv njega. To verovatno zato što je mene Milo Đukanović spominjao u svakom intervjuu. Milo jeste tip i baja, bez obzira što imamo različita politička opredeljenja, on i te kako ume da oseti ko je dobra riba i ko je fatalna žena, pali se na inteligenciju i on je svakako jedan od boljih frajera. Da sam devedesetih godina bila Jovana Jeremić ne bi mi pobegao - pričala je Jovana Jeremić 2021. godine u emisiji "Red Zone", svojevremeno.

Foto: Tanjug-AP

Milo Đukanović

 

Inače, Jovana danas uživa u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, kom planira da rodi sina, jer smatra da je on onaj pravi.

- Rekla sam da ću da rodim sina muškarcu za kog se ispostavi da je onaj pravi. U suprotnom ću ostati na jednom detetu. S druge  strane, moja ćerka Lea hoće sestru, ali ne znam da li mogu to da joj ispunim u ovom trenutku. Trenutno sam fokusirana na karijeru i ljubav, sve ostalo sam nekako već ostvarila - rekla je nedavno voditeljka za medije. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana i partner Dragan Stanković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading