DUGO SAM PLAKALA, DOSTA JE! Dragana Mirković se s knedlom u grlu obratila publici na prvom koncertu posle SMRTI SVEKRVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle i ne znam zašto je tako, pričala je folkerka.

DUGO SAM PLAKALA, DOSTA JE! Dragana Mirković se s knedlom u grlu obratila publici na prvom koncertu posle SMRTI SVEKRVE! (FOTO)

Foto: Dejan Milićević

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković sa setom u glasu se na koncertu u Tuzli prisetila pokojne svekrve, pa je publici objasnila da je posle dužeg teškog perioda u životu spremna da se posveti fanovima i pesmi. Ona je rekla da joj je dosta suza, a seriju koncerata u okviru turneje "Do poslednjeg daha", otpočela je umesto u beogradskoj areni, kod komšija u Bosni i Hercegovini. 

Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako ali kada vas vidim znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu - rekla je folk zvezda koje je potom atmosferu dovela do usijanja svojim hitova napravivši još jedan nastup za nezaborav.

Foto: Promo foto

Dragana Mirković

 

Dragana ovim koncertima obeležava četiri decenije karijere, pred prepunom dvoranom Mejdan, pa je pokazala da je pravi profesionalac, iako je sve kod kuće sveže, a u vezi sa smrtnim slučajem koji je nedavno imala.

Podsetimo, Mirkovićka je s radošću najavljivala dve arene u Beogradu, pa je publici preko društvenih mreža zahvalila za svu podršku koju joj šalju godinama unazad.

Foto: Miomir Milić

Dragana Mirković

 

- Mnogo mi znači kad dobijem poruke u kojima mi fanovi pričaju koliko poštuju moj rad. Da to nije tako i da nisam imala da ponudin nešto kvalitetno, odavno ne bih trajala ovoliko. Koncerti za mene nisu rutina, već nešto što je prostor da se družim i volim sa svima onima koji vole moje pesme, da razmenjujemo energiju i lepe uspomene - rekla je ona. 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading