MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA SVE O OCU DETETA: Iznela ISTINU, pa priznala da li će naslednika upoznati sa BIOLOŠKIM RODITELJIMA!

Autor:

Zabava

15.12.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović progovorila o ocu deteta!

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA SVE O OCU DETETA: Iznela ISTINU, pa priznala da li će naslednika upoznati sa BIOLOŠKIM RODITELJIMA!

Foto: MIOMIR MILIĆ, instagram

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović nedavno je postala majka, a zanimljivo je da je trudnoću iznela surogat majka. Dete se rodilo na klinici u Los Anđelesu, što je izazvalo brojne spekulacije o identitetu oca deteta. Šerifovićeva je odlučila da zadrži identitet oca u tajnosti, navodeći da će njen sin, kada dođe vreme, saznati sve o svom poreklu.

Nakon rođenja svog sina, Marija je podelila prvu fotografiju na svom Instagram profilu, uz veoma emotivan opis. Ovom prilikom je izrazila svoju ljubav prema sinu i zahvalnost svima koji su joj pružili podršku u ovom važnom životnom trenutku.

Foto: MIOMIR MILIĆ, pixabay.com

Marija Šerifović postala majka

 

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario - navela je pevačica, a identitet oca nije želela da otkriva.

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve - navela je Šerifovićeva za medije.

Foto: shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović postala majka

 

Šerifovićeva je istakla da je njen put do majčinstva bio dug i ispunjen brojnim izazovima. Pre dve godine je prošla kroz postupak vađenja svojih jajnih ćelija i kreiranja embriona, nakon čega je saznala da ima tri zdrava embriona. Ovaj proces je bio praćen genetskim ispitivanjima, a rezultat je bio rođenje njenog sina Maria.

Pevačica je istakla da je oduvek imala veliku želju da postane majka, te da je sada ispunjena tom ulogom. Njena ljubav prema sinu se jasno ogleda u emotivnim objavama na društvenim mrežama, gde izražava neizmernu sreću zbog dolaska svog deteta na svet.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading