NAŠA INFLUENSERKA POKAZALA KOLA OD 150.000 EVRA: Tamara Bojanić priznala da je MOMAK snima za Onlifens "Tata je hteo da me ubije"

Autor:

Zabava

06.12.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata influenserka Tamara Bojanić za Republiku je pokazala svoja skupocena kola od 150.00 evra i otkrila detalje o svom životu.

 

 

Poznata influenserka Tamara Bojanić za portal Republika odlučila je da nam pokaže svoja nova skupocena kola, za koja je odvojila 150.000 evra. Tamara je samo nekoliko minuta nakon što je prodala prepoznatljiva pink kola, i uložila u novu besnu mečku, odlučila da nas provoza kroz prestonicu. Tamara je tokom vožnje otvorila dušu o njenom životu, te ispričala detalje za koje javnost nije znala.

- Dve, tri godine radim na sebi, zaslužila sam sve što imam, niko mi ništa nije poklonio, tu mi je majka, koja mi pruža podršku, ali uglavnom sam sve sama.

Kako su reagvoali roditelji kada su saznali da se baviš Onlifensom i koliko zarađuješ?

 

 

- Ništa me ne pitaj, hteli su da me ubiju. Izbacili bi me iz kuće da su mogli. Baš mnogo, više nego što mogu da potrošim. To mi je i bio cilj, ako mi se danas troši 500 evra, da ne moram da razmišljam da li ih imam, nego da ih potrošim. Ja živim pravi devojački san, složila bih se sa tim. Ja ne kažem da devojčice treba da se ugledaju na mene, ovo je bio moj put, a devojčicama bih savetovala da idu školu, mislim, išla sam i ja... 

Šta si uradila od prvog zarađenog novca?

- Sve zavisi, na mesečnom nivou? Ja sam to otvorila iz zezanja, nije mi to trebalo. Nisam ja bila bez para, imala sam... Uzela sam par hiljada evra i mislim da sam kupila torbu od 5-6 hiljada. To nemojte da radite, nego uradite nešto pametno sa tim.

Kako tvoj dečko gleda na tvoj posao?

- On i ja smo zajedno otvorili Onlifens. On mene slika, snima i sve, ništa njemu ne smeta. Ne eksponiram ga, zato što mislim da će ga preoteti, ali ni on nije deo toga. On voli da bude iza scene.

Da li si dobijala nepristojne ponude?

 

 

- Svakodnevno dobijam, nude mi pare za usluge, da te vode tamo i ovamo, ali to nije moj fah, ja blokiram te ljude. 

- Meni često gase TikTok zbog sadržaja, sada su mi zabranili facu. Šta god da otvorim, meni ugase. Smetam nekome, stoka prijavljuje, ali meni to ne utiče na posao. Ja šta god da uradim, meni bude viralno. Ja od malena volim luksuzan život, sad sve imam to. 

Budući da si se bavila profesionalno tenisom, da li ti je sada žao što si odustala?

- Sad mi nije žao, ima mnogo odricanja, ja sam otišla za Ameriku, treninzi po 7 sati dnevno, mnogo je teško, a moji roditelji su svaki mesec, za moje treninge, davali 25.000 evra mesečno, samo za moje treninge, ozbiljnu lovu su davali. Sada imam para, radim šta hoću, ne moram da ustajem rano. Žao mi je što sam prekinula zbog love, a ništa se od toga nije desilo, sad im vraćam na drugačiji način... Glavoboljom.

Da li imaš sponzore?

- Nemam sponzore, sve sam sama stekla. Mogu da kažem roditelji su mi bili sponzori, imamo građevinsku firmu. Mogu da pričaju šta hoće, mene te stvari ne zanimaju. Ja ne bih izlazila iz kuće, da gledam to šta drugi pričaju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading