NAŠA PEVAČICA DOBILA POZIV DA PEVA NA SAHRANI: Morbidan zahtev, Stoja u NEVERICI šta joj se desilo!

Autor:

Zabava

04.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Stoja Novaković dobila poziv da zapeva na sahrani!

NAŠA PEVAČICA DOBILA POZIV DA PEVA NA SAHRANI: Morbidan zahtev, Stoja u NEVERICI šta joj se desilo!

Foto: Ata images

Stoja Novaković

Naša poznata pevačica Stoja Novaković dobila je neobičnu ponudu za nastup na jednoj svadbi u Nemačkoj. Naime, tokom njenog nastupa dogodile su se razne zanimljive situacije, od kojih je jedna posebno izdvojila. Dok je Stoja pevala, jedan muškarac je izašao na binu i zaprosio svoju devojku, ali to nije bilo najčudnije što se desilo te večeri.

Foto: Republika.rs

Stoja Novaković

 


Izvesna Admira iz Brčkog prišla je Stoji sa papirom u ruci i zatražila od nje da joj peva na sahrani, ukoliko umre pre nje. Stoja je bila zatečena ovim neobičnim zahtevom i čak je kratko prekinula sa izvođenjem pesme. Nakon što je završila sa nastupom, u bekstejdžu je i dalje bila šokirana ovim događajem.

- Svašta sam doživljavala, proživljavala, videla tokom karijere, ali da me neko otvoreno moli da mu pevam na sahrani, za mene je to jako tužno i strašno – rekla je Stoja.

Pevačica je izjavila da je tokom svoje karijere doživela mnogo toga, ali da joj nikada niko nije otvoreno tražio da peva na sahrani. Za nju je to bilo jako tužno i strašno iskustvo. Ipak, u bekstejdžu se pojavila i Amira, koja je potvrdila svoj zahtev i rekla da jednostavno voli Stoju i da želi da joj peva na svojoj sahrani.

-Ja ovu ženu jednostavno volim, ma ona je moje božanstvo i zaista želim da mi peva na sahrani. Ja sam zdrava, ali eto ako umrem pre Stoje - rekla je Amira, prenosi "Express"

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Stoja Novaković

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading