POZNATI PRISTIŽU NA KONCERT JAŠARA AHMEDOVSKOG: Sve je spremno za spektakl na Tašu!

Autor:

Zabava

09.09.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras će Jašar održati koncert u Beogradu koji svi dugo isčekuju!

POZNATI PRISTIŽU NA KONCERT JAŠARA AHMEDOVSKOG: Sve je spremno za spektakl na Tašu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jašar Ahmedovski

Pevač Jašar Ahmedovski večeras održava veliki koncert u Beogradu, koji je posvetio svoj pokojnom bratu, Ipčetu i svojoj četiri decenije dugoj karijeri. 

- Duže vremena nisam imao koncert, dok je bila bivša Jugoslavija mi smo svake godine imali po dva, tri koncerta najmanje u Beogradu, posle toga se sve promenilo. Čekao sam ovaj trenutak. Trema uvek postoji, ali to je pozitivna trema, to će mi biti kao neka žurka sa malo više odgovornosti - govorio je Jašar jednom prilikom ispred naših kamera. 

Na Tašmajdan su već počele da pristižu poznate ličnosti, koje će večeras uživati uhitovima koje Jašar izvodi, ali i u numerama njegovog pokojnog brata. 

Među prvim poznatim ličnostima pojavile su se Goca i Ilda Šaulić, koje su se pojavile u lepršavim haljinama, a dok se Ilda odlučila za jarku crvenu, Goca je ipak nosila crno. 

Goca i Ilda su se pozdravgile sa Jašarom čim je stigao, a naše kamere su zabeležile njihov susret.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Kad je Jašar najavio koncert razgovarali smo sa njim, a on nam je otkrio da će na Tašmajdanu nastupati sam i da nije planirao goste iznenađenja. 

- Na bini neće biti niko sem mene, imam toliko pesama, ovako je bolje sve u cugu da bude, imam svojih pesama i mog brata Ipčeta. Njemu sam posvetio ovaj koncert, uvek mi je teško, ali jako dugo nisam pevao i slušao njegove pesme, morao sam da skupim snage da pevam njegove pesme i na početku je uvek težev - govorio je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading