LUKAS RASKRINKAO NEZAKONITE TRANSAKCIJE POPOVIĆA I FUTE: "Da li ste platili POREZ za ovo što ste radili?"

Autor:

Zabava

16.08.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas progovorio o nezakonitim poslovima Saše Popovića i Fute Radulovića.

LUKAS RASKRINKAO NEZAKONITE TRANSAKCIJE POPOVIĆA I FUTE: "Da li ste platili POREZ za ovo što ste radili?"

Foto: ST/V. LUKIĆ, ATAImages, E-stock

Folker Aca Lukas odgovorio je Futi Raduloviću, nakon što je za Republiku uzvratio na njegove tvrdnje. Naime, Lukas je istakao koliko je estradnjaka Futa sa pokojnom suprugom Marinom Tucaković ojadili sa autorski pravima. 

Foto: ST/V. LUKIĆ, ATAImages

Aca Lukas i Futa Radulović

 

- Ovim savršeno nemuštim odgovorom je sam sve objasnio. Samo dve stvari: Neka se javi jedna osoba na planeti kome su Futa i Marina dali šakom i kapom ili u prevodu, za džabe po narodskom. I pod 2. šta ti nije jasno oko učešća Saše Popovića? Hoćeš da kažeš da nije istina, da ti je nekona moje oči u tvom studiju, isplatio lično u kešu 250.000 evra na ruke, za moj CD onaj koji je izdao Grand. Hvala bogu za sve postoje dokazi. Jedan od krucijalnih je taj da na mom CD-u piše "Grand production" i da ga je radio Aleksandar Radulović Futa - govori Lukas i dodaje:

Foto: RTV Pink

Aca Lukas u Premijeri

 

- Pa hoćeš da kažeš da si ga dao Popoviću za džabe, kako ti reče, šakom i kapom? Jedno je sigurno, a to je da ja od svih projekata sa tobom, nikada nisam uzeo ni cvonjak, a da li će Popović da potvrdi? Pa čisto sumnjam, pošto ste i jedan, i drugi koliko mi se čini, uradili nezakonite transakcije, a jesi li platio porez za ovo? E, sada neka ljudi pokušahju da zamisle koliko je još ovakvih stvari bilo i da je Aca Lukas samo jedan od mnogih sa kojima ste sarađivali. Pa onda neka sve to saberu, pa pomnože, pa da vidimo šta ti ustvari još hoćeš? Ti i tvoja supruga niste davali šakom i kapom, nego ste ljudima toliko otimali, da bi im na kraju i kapu uzeli, i šaku otkinuli! Sram te bilo! 

Foto: printscreen rtv pink, youtube.com, ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Aca Lukas i Futa Radulović i Marina Tucaković

 

- Kad si toliko ljut i kada sam ti ja ,,toliko dužan", zašto si mi posle tog događaja i tvoje tužbe koju si dobio, radio lično 3 CD? Za poslednji si dobio koliko se sećam, a sećam se, 110.000 evra unapred, za ,,Stil života". 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading