"CELA ESTRADA ĆUTI O PREVARANTIMA": Lukas udario na pokojnu Marinu: ZAGORČALA JE ŽIVOTE KOLEGAMA!

Autor:

Zabava

16.08.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas otvorio je dušu, te je pokojnu Marinu Tucaković nazvao prevarantom, na čelu sa njenim suprugom Futom Radulovićem!

"CELA ESTRADA ĆUTI O PREVARANTIMA": Lukas udario na pokojnu Marinu: ZAGORČALA JE ŽIVOTE KOLEGAMA!

Foto: printscreen rtv pink, youtube.com, ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Iako su godinama sarađivali, te mu je ona napisala i ličnu kartu, kojom se pojavio na sceni, folker Aca Lukas odlučio je da progovorio o pokojnoj Marini Tucaković. Prvo je izneo sve šta misli o njenoj suprugu Futi Raduloviću, a ceo tekst možete pogledati klikom OVDE.

Sada je odlučio da otkrije i kroz kakvu su agoniju prošle mnoge njegove kolege sa estrade, kada su u pitanju Marina i Futa. Lukas je sada otvorio dušu i rekao sledeće:

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

 

- Ona je na njegove muzičke obrade savršeno dobro umela da lepi odgovarajuće tekstove, neretko i tekstove kupljene za bagatelu, a onda su to sve umotano u " brend marina i futa" prodavali basnoslovno. E, pošto hoću da objasnim to precizno i taksativno, moram biri opširan i da počnem iz početka. Dakle, iz onog vremena devedesetih godina kada kod nas nije bilo regulisano naplaćivanje tantijema od autorstva i ostalih stvari, dvojac "M i F" je svima kojima su radili albume bez razlike naplaćivao od sto hilhada, pa naviše albume - govori Lukas, pa dodaje:

Foto: ST/D. KADIĆ

Aca Lukas, Marina Tucaković, Futa Radulović

 

- Svi pevači su tada imali dogovor da ovom prevarantskon dvojcu plaćaju keš za album, a da posle toga njih dvoje nemaju ništa sa pravima i naplaćivanjem tantijema jer su plaćeni fiksno i u kešu. E, to je bio dogovor naivnih ljudi (pevača) i ozbiljnih prevaranata (Marine i Fute), a stvarnost je nešto drugo. Autorska dela, tj. intelektualna svojina se ne može prebaciti na drugu ličnost, tako da su "M i F) zaboravili na tadašnje dogovore i počeli da zagorčavaju život jednom po jednom pevaču sa kojima su sarađivali. Njihova ljubav prema novcu, večita glad za parama, njihovo nikad dosta, svi mi dobro znamo kako je izgledalo kada su neretko puta krali već ukradeno jedan od drugoga, pa se neretko čekalo da se snimanje nastavi kada se dvojac pomiri. Svašta sam u životu video, ali toliku količinu nemorala, beskrupuloznosti i gladi za novcem, nisam nigde kao kod njih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Niva

17.08.2023 01:17

Narkoman! Bolje da cuti!Nema ibraza da spominje tragediju gubitka dva sina. Neka moli Boga da se njegovoj deci ne desi.