''HANU ZANIMA SAMO LAGODAN ŽIVOT!'' Nataša Bekvalac otkrila istinu o ćerki Hani: Slaviću kada završi srednju školu!

Autor:

Zabava

11.07.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac otkrila je kako se bori sa pubertetom u kom je njena starija ćerka Hana.

''HANU ZANIMA SAMO LAGODAN ŽIVOT!'' Nataša Bekvalac otkrila istinu o ćerki Hani: Slaviću kada završi srednju školu!

Foto: RTV Pink

Pevačica Nataša Bekvalac poznata je kao neko ko ne krije ništa iz svog privatnog života, te otvoreno govori i o ćerkama Hani i Katji i odnosu koji ima sa njima, a kako kaže, sada su u periodu koji je težak za svakog roditelja.

- Hanin pubertet ne jenjava, Katja traži pažnju 24/7. Mislim da smo Hana i ja prebubale ono najgore, sad smo se malo pomirile, baš smo bile u fazi o kojoj se čita u udžbenicima, nervirala me je kako ustanem, kao i ja nju, bile smo kao rogovi u vreći. Mislim da nisam stroga, ali ne može sve, ali može sve što je u granicama normale - iskrena je Nata i otkriva da li njenu ćerku zanima javni život:

Republika

Foto: RTV Pink

Nataša Bekvalac o ćerki Hani

- Hana kada bude završila srednju školu ja ću slaviti, pošto ne pokazuje interesovanje ni prema čemu osim prema jednom lagodnom životu, ušuškanom i dosta je zabave interesuje, ali verujem da je to samo faza - rekla je kroz smeh Bekvalčeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Toliko

12.07.2023 12:09

Natasa draga, to od tebe zavisi. Salji to u prodavnicu da radi, a kad zavrsi srednju skolu, za stalno i da dajebpare u kucu.