DUŠICA JAKOVLJEVIĆ OTKRILA MRAČNE TAJNE UČESNIKA: Oni su bili ZALJUBLJENI u nju, a evo šta se zaista dešavalo u KUĆI!

Autor:

Zabava

02.07.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević otkrila je nepoznate detalje o kući u kojoj su rijaliti učesnici bili zaljubljeni u nju!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ OTKRILA MRAČNE TAJNE UČESNIKA: Oni su bili ZALJUBLJENI u nju, a evo šta se zaista dešavalo u KUĆI!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dušica Jakovljević

Voditeljka televizije Pink Dušica Jakovljević svojevremeno šokirala je priznanjem da je ona bila glas ,,Velikog brata" tokom emitovanja tog formata, a sada je progovorila o tajnama o kojima do sada u javnosti nije pričala. 

Naime, kako je istakla, u Dušicu su bili zaljubljeni mnogi rijaliti učesnici, pa je opisala sve detalje koji su se dešavali u kući:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

 

- Uvek kada su bile žurke ili tako nešto i onda tada dobiju recimo piće, i voleli su me najviše kada sam ja tu na žurkama, jer sam se trudila da pesme koje se puštaju mogu da pogode u neke međuljudske odnose. Da ne budu puke plej liste i onda su dolazili, ja sam uvek ispred sebe imala kompjuter i oni su bili oduševljeni što ja kad god dođu i kažu: ,,Jao, Veliki brat zna sve" - govori Dušica za Skandal i dodaje:

- Ostalo mi je upečatljivo i to da su pojedini muškarci i pojedine žene bile zaljubljene u mene, jer su svi mislili da se iza tog Velikog brata, iza tog glasa, krije neki neviđeni frajer. Na osnovu akcentovanja reči i nekih pauza u govoru i dikciji umeli su da nas razlikuju. Posle nekog vremena nauče da nas razlikuju i ja se sećam da su mene baš voleli, ja sam im bila baš onako.

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading