JEZIVE PORUKE, FLAŠE I SREDNJI PRST: Pogledajte zvaničan snimak NASILJA nad Emom Radujko, maloletnici joj uzvikivali najgroznije PSOVKE!

Autor:

Zabava

26.06.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak kako pevačicu Emu Radujko maltreiraju i gađaju na Music Week festivalu!

JEZIVE PORUKE, FLAŠE I SREDNJI PRST: Pogledajte zvaničan snimak NASILJA nad Emom Radujko, maloletnici joj uzvikivali najgroznije PSOVKE!

Foto: Youtube.com printscreen, Ata images

Devetnaestogodišnja pevačica Ema Radujko izviždana je od strane publike sinoć, tokom poslednjeg večeri Belgrade Music Week festivala, kada je u delu svog nastupa podržala pripadnike LGBTQ+ populacije obukavši scenski kostim u bojama duge, koje su obasjale više od 30.000 ljudi i sa džinovskih LED ekrana.

Emu je deo publike gađao i vređao, neprimereno protestovo zbog njene podrške gej populaciji, a nakon što se verbalno "obračunala" s neistomišljenicima, smogla je snage da nastavi nastup kao da se ništa nije desilo.

Foto: Youtube.com printscreen

Ema Radujko Music Week nastup

 

Sada se na Jutjub platformi pojavio snimak na kom se mogu videti nevaspitani klinci i klinceze, koji su dali sebi za pravo i gađali Emu. Pored toga, bilo je mnoštvo poruka koje su joj pisali na telefonim poput ,,Nečija ćerka" ili ,,Idi kući".

U nastavku u galeriji pogledajte fotografije na kojima linčuju Emu Radujko na festivalu:

Pored ovoga, Emi su dobacivali sve vreme reči poput ,,K*rvo" ,,Dr*ljo" i slične jezive uvrede. Međutim, na sreću, ona je profesionalno odradila svoj deo posla. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading