KAČAVENDA POKAZALA CICA MACU: Tetovažu na intimnom delu krije kao zmija noge, a ovaj detalj su svi primetili!

Autor:

Zabava

19.06.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda objavila vruću fotku!

KAČAVENDA POKAZALA CICA MACU: Tetovažu na intimnom delu krije kao zmija noge, a ovaj detalj su svi primetili!

Foto: Republika

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda nedavno je napustila Srbiju, te se uputila u vrelije krajeve. Milena se odlučila da neko vreme provede u Barseloni, odakle se redovno javlja na društvenim mrežama. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

Sada je na Instagramu objavila još provokativniju fotografiju, koja je srušila internet. Naime, dok je uživala na bazenu, Milena je napravila selfi, a u prvi plan je istakla noge. Komentari su se usijali ispod, a njeni pratioci na društvenim mrežama pohvalili su njen izgled. 

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda Instagram

 

- "Ovako izgleda dama nacionale", "Kumo, ženi me", "Kuma pokazala cica macu", "Noge za medalju" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Milena je uzela odmor nakon burnih deset meseci rijaliti borbe sa fanovi, ali i onima koji su protiv Ćurčićeve. Očigledno da joj je bio potreban odmor, jer mnogi komnetarišu da turbulentan period za njih dve tek predstoji.

Inače, Milena ima tetovažu na nozi, koju je vešto krila svih ovih meseci, a na finalu Zadruge se pojavila u uskoj beloj haljini sa razrezom, koji je istakao njen rad na butini.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading