OVO JE ĆERKA DINA MERLINA! Završila studije na NAJPRESTIŽNIJEM fakultetu, estrada je NE ZANIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka popularnog pevača se posvetila studijama u inostranstvu!

OVO JE ĆERKA DINA MERLINA! Završila studije na NAJPRESTIŽNIJEM fakultetu, estrada je NE ZANIMA! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Dino Merlin

Dino Merlin

Pevač Dino Merlin je u skladnom braku sa suprugom Amelom dugi niz godina, iz kojeg ima ćerku Naidu (37) i sina Hamzu (31). Njih dvoje se ne eksponiraju u javnosti, a njegova ćerka živi gradi daleko od estrade.

Republika

Foto: printscreen/instagram/dinomerlin

Dino Merlin i supruga

Naida je završila postdiplomske studije na Oksfordu, posvećena je informatičkim naukama i ima internacionalnu karijeru. Iako skoro nikada ne priča o njima, Merlin je jednom prilikom otkrio koliko je ponosan na nju.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve - od nemaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - pričao je pevač svojevremeno za hrvatsku "Gloriju", a možete je videti na slici ispod (skroz levo)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milex

08.05.2023 18:55

Bitno je da je on zabranio ulaz na koncert psima i Srbima a vi ga lepo ugostite i pišite o njemu.