STEFAN KARIĆ POBEGAO IZ SRBIJE?! Nakon optužbe za zversko prebijanje starlete ugasio telefon, niko ne zna gde je!

Autor:

Zabava

01.05.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde je poslednji put viđen Stefan Karić!

STEFAN KARIĆ POBEGAO IZ SRBIJE?! Nakon optužbe za zversko prebijanje starlete ugasio telefon, niko ne zna gde je!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/J. PAP

Stefan Karić i Osman Karić

U javnost je dospela informacija da je Stefan Karić brutalno pretukao starletu Natašu Šaviju, koja se trenutno nalazi u bolnici i čeka je operacija. Ona se oglasila i svima obelodanila detalje nasilja, a Karić je i dalje u bekstvu.

Njegov otac, Osman, potpuno je izgubljen zbog Stefanovog ponašanja i na sve načine pokušava da ga locira i dođe do njega.

-  Ja sam totalno pogubljen, ne znam šta se dešava, još uvek ne mogu da ga dobijem na telefon, nisam ga ni čuo ni video. Sve vreme pokušavam da dođem do njega, ali bezuspešno. Ako je to zaista tako, krivo mi je zbog te devojke i povreda, nadam se da će se brzo oporaviti. Ne znam detalje zbog čega je došlo do toga, naravno da nemam opravdanje ako je to urađeno, ali ne znam detaljno o čemu je reč - rekao je Osman za Pink.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

 

Stefan je, najpre, ugasio svoj profil na Instagramu, a od pre dva sada mu je i mobilni telefon nedostupan, nakon čega mu se gubi svaki trag:

- Stefan je bio u okolini Novog Sada, na svadbi, moguće je da je van zemlje, pa da mu je zbog toga telefon isključen, vidite šta se sada sve dešava, ko zna - rekao je izvor za medije.

Republika

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Je

01.05.2023 22:15

Hrabro, muski, smekersi. Fuj, kakvi jadnici ovi danasnji momci, kakav je laf moj suprug!