VODITELJ ZADRUGE ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Dobijam nepristojne ponude, ali nisam kao pevačice da selektujem eksplicitne fotografije

Autor:

Zabava

30.03.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi ,,Estradno savetovalište" voditelj Darko Tanasijević otkriva najintimnije detalje o svom životu!

VODITELJ ZADRUGE ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Dobijam nepristojne ponude, ali nisam kao pevačice da selektujem eksplicitne fotografije

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević

U novoj epizodi emisije ,,Estradno savetovalište" voditelj rijalitija ,,Zadruga" Darko Tanasijević odgovarao je na vaše intimne probleme.

 

 

Tom prilikom Darko je otvorio dušu i o detaljinma o sebi o kojima nije pričao u javnosti do sada. Naime, voditelj je otkrio da dobija nepristojne ponude, a potom i priznao da šalje ,,vruće" poruke. 

- Šaljem vruće poruke, to svi radimo kada smo zaljubljeni ili kada nam se neko svidi. Nepristojne ponude dobijam, uglavnom  je to na društvenim mrežama, i to eksplicitne fotografije, koje ne selektujem kao neke pevačice - ističe Darko u Estradnom savetovalištu.

Republika

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević i Ognjen Bogdanović

 

Pored toga, Tanasijević ističe da do sada nikoga nije blokirao od javnih ličnosti, ali da se on nalazi na istoj toj listi jednoj estradnoj osobi, čiji identitet nije hteo da otkrije.

Šta je još Darko rekao i otkrio o sebi, pogledajte u emisiji koja se nalazi na početku teksta.

Republika

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević

 

Ukoliko ste propustili neku epizodu emisije ,,Estradno savetovalište" možete ih sve pronaći klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading