PIPAO ME JE PO INTIMNIM DELOVIMA TELA! Lejla Kašić iznela nove šokantne detalje SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA od strane Ramba Amadeusa: Priznao je šta je učinio!

Autor:

Zabava

14.03.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejla Kašić progovorila o uznemiravanju koje je doživela od Ramba Amadeusa.

PIPAO ME JE PO INTIMNIM DELOVIMA TELA! Lejla Kašić iznela nove šokantne detalje SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA od strane Ramba Amadeusa: Priznao je šta je učinio!

Foto: ATA Images, printscreen/instagram.com/lejlakasic

Producentkinja emisije ''Dnevnica'' na Radio-televiziji Crne Gore Lejla Kašić optužila je crnogorskog muzičara Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus za seksualno zlostavljanje. Ona je rekla da se sve dogodilo na snimanju, a sada je otkrila i dodatne detalje.

- U medijima i na društvenim mrežama ne želim da se bavim detaljima i da svodim jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju da znaju – znaju tok događaja i trenutak u kom je eksalirao. Reč je o neprimerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom delu tela, uz propratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog - rekla je producentkinja domaće medije i dodala:

 

 

- Smatram da je Pušić opravdano sankcionisan iz UNICEF-a, te da će moj nesrećni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj devojci da prijavi i da ne ćuti. Samo brzim reagovanjam na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo sprečiti velike tragedije, tragedija na nivu silovanja ili femicida.

Podsetimo, nakon ovih Lejlinih optužbi UNICEF je odmah reagovao i oglasio se zvaničnim saopštenjem u kom navode da osuđuju bilo koji vid uznemiravanja, te da će popularni muzičar biti suspendovan. Rambo Amades se ovim povodom nije oglašavao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading