OVO JE MISTERIOZNA ĆERKA LANETA GUTOVIĆA: Otkriveni najintimniji detalji o njenom životu!

Autor:

Zabava

25.02.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Lane Gutović iza sebe je ostavio prelepu ćerku!

OVO JE MISTERIOZNA ĆERKA LANETA GUTOVIĆA: Otkriveni najintimniji detalji o njenom životu!

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Iza našeg proslavljenog glumca Milana Laneta Gutovića, koji je preminuo 2021. godine, ostala je lepa ćerka, koja je danas velika misterija. Lane je svojom pojavom, glumom i smislom za humor unosio osmehe i uveseljavao sve. Međutim, privatni život je sebično čuvao od javnosti. 

Lane je iza sebe ostavio suprugu Biljanu Knežević, balerinu Pozorišta na Terazijama, sa kojima ima sinove Janka i Spasoja.

Foto: youtube.com/printscreen

Milan Lane Gutović

 

O prvoj Lanetovoj supruzi detalji nikada nisu dospeli u javnost, jer on nikada nije govorio o prvom venčanju, niti je želeo da otkrije ime tadašnje supruge.

Razveli su se pre više od 30 godina, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Zna se da je sa njom dobio ćerke Milicu i Nevenu.

Najstarija ćerka Laneta Gutovića, Milica, krenula je očevima stopama, a pored glume se bavi i baletom.

 

Imali smo priliku da je gledamo u serijama "Mješoviti brak", "Urgentni centar" "Hotel sa sedam zvezdica", kao i u filmovima "Ivkova slava", "Odbačen", "Beli lavovi". Milica se poslednjih godina aktivnije bavi baletom, ima svoj studio baleta i predaje deci predškolskog i školskog uzrasta.

- Ja sam i glumica i balerina. Mene je pedagogija oduvek interesovala, deca su strašno iskrena i to je predivno kod njih - ispričala je jednom Milica.

Milica je udata za Dragana Maksimovića i ima sedmogodišnjeg sina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading