"NIJEDNU PESMU NISAM DOBILA NA POKLON" Nataša Đorđević kipti od besa, javno osula paljbu po kolegama!

Autor:

Zabava

12.01.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je istakla, nije joj pravo što joj niko od kolega nije obavestio da će prepevati njene hit pesme.

"NIJEDNU PESMU NISAM DOBILA NA POKLON" Nataša Đorđević kipti od besa, javno osula paljbu po kolegama!

Foto: Printscreen

Nataša Đorđević

Nataša Đorđević nekada je važila za jednu od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, međutim, preko noći se povukla iz estradnog sveta, te sada otkrila zašto se retko pojavljuje u medijima, iako radi punom parom tokom cele godine.

- Ima onih koji vole da se stalno piše o njima, dok mene nema puno ni na nekim događajima. Imam karijeru koja nije vezana za medije i ne žalim se - rekla je pevačica.

Republika

Foto: Printscreen

Nataša Đorđević

Kako njene pesme često prepevavaju mladi pevači, Nataša je priznala da joj je krivo što je kolege čak ni ne obaveste da će obraditi neki njen hit.

- Mene niko do danas nije kontaktirao, makar da me obavesti da je snimio neku moju pesmu. Slagala bih kada bih rekla da mi nije krivo zbog toga. Za svaku pesmu sam morala da uložim prilično truda kako bih prepoznala da li je to ona prava i kupim je od autora. Nijednu pesmu mi nismo dobili na poklon. Mislim da je neki osnovni red da i autor obavesti pevača i pita ga ima li šta protiv da neko snimi pesmu koju izvodi. Svakom bih poručila da je mnogo bolje da ulože u novu pesmu koju niko pre njih nije snimio - poručila je Nataša Đorđević za Grand.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading