MNOGO JE MEDIOKRITETA MEĐU PEVAČICAMA: Vendi udarila po koleginicama, nije štedela reči!

Autor:

Zabava

31.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka sebe izdvojila iz pevačica, pa objasnila zašto

MNOGO JE MEDIOKRITETA MEĐU PEVAČICAMA: Vendi udarila po koleginicama, nije štedela reči!

Foto: printscreen RED tv

Pevačica Vesna Vukelić Vendi kaže da je estrada puna mediokriteta i da u tu grupu najviše spadaju pevačice, ali je sebe izdvojila iz te priče.

Foto: printscreen/Kurir TV

Vesna Vukelić u emisiji

Folkerka tvrdi da je u novoj knjizi "Misterija crne žene" opisala nepoznate detalje iz svog života, pa je pomenula da pevanje nije njeno jedino zanimanje.

- Moji nastupi su samo segment moje ličnosti, a knjiga je moje nevidljivo biće. Ja sam osoba koja ima široku lepezu interesovanja, jesam pevačica, ali to ne znači da pripadam tom miljeu. Ja se pevanjem bavim da bih digla nivo estrade, estrada nije mulj, ali je mnogo mediokriteta među pevačicama. Zato nikad za sebe ne volim da kažem da sam samo pevačica. Kada štrčiš, onda smetaš. Nikada nisam bila lice nego ličnost, neko ko ima dostojanstvo, što je u današnje vreme retko naći - rekla je pevačica.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Vesna Vukelić Vendi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Mila

31.10.2022 18:49

Ženo , da li ti znaš šta je dostojanstvo. Kako si se ponašala na Šabačkom vašaru. Na onom snimku se vidi kako te svi pipkaju i ti pričaš o dostojanstvu. Pokri se i ćuti. Sram te bilo!