Rada Manojlović OTELA dečka Katarini Rebrači! Kada joj je bilo najteže otišao je sa pevačicom, POZNAT je i BOGAT! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.07.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Rebrača ostala je sama kad je bilo najteže.

Rada Manojlović OTELA dečka Katarini Rebrači! Kada joj je bilo najteže otišao je sa pevačicom, POZNAT je i BOGAT! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ/printscreen/youtube.com

Katarina Rebrača je nakon 12 godina oslobođena svih optužbi za proneveruju. 2010. godine je uhapšena zbog optužbi da je zloupotrebom Fonda za prevenciju raka dojke protivpravno prisvojila više od 22 miliona dinara koje su uplaćivali građani i donatori.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Katarina Rebrača

U to vreme Rebrača je bila u vezi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, a on je na njihov odnos tačku stavio 2012. godine i nije joj bio podrška kada joj je to bilo najpotrebnije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Momir Gajić i Rada Manolović

Naime, dok su neki tvrdili da više nije mogao da se nosi sa medijskim pritiskom, drugi su govorili da je za krah ljubavi kriva Rada Manojlović.

Republika

Foto: N. Pančić

Rada Manojlović

Novine su bile pune priča o ovom trougu, a nakon svega ni jedna ni druga nisu završile sa njim. On je sada oženjen Nevenom Gajić sa kojom ima dvoje dece, dok se Katarina svih ovih godina borila za slobodu, Rada i dalje traga za pravom srećom i ljubavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Katarina Rebrača i Rada Manojlović tada su se nalazile na naslovnim stranama svih medija, a sada već i dokazano nevina Katarina osim medijskog linča čitala je i o ljubavi koju njen dragi ima sa pevačicom. Bilo kako bilo, deceniju kasnije ova telenovela pala je u zaborav, Momir se oženio Nevenom Gajić sa kojom ima dvoje dece, Katarina je konačno dočekala pravdu i slobodno i uzdignute glave nastavlja svoj život, dok se o emotivnom životu Rade Manojlović i danas priča i turbulencija još jedino tu nije sasvim utihnula.

Komentari (0)

Loading