Žene su ludele za njim, pričalo se da je sa Kajom, a onda je oženio MUŠKARCA! Poznati maneken progovorio o braku: Radimo na detetu!

Autor:

Zabava

19.06.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Petrović oženio muškarca.

Žene su ludele za njim, pričalo se da je sa Kajom, a onda je oženio MUŠKARCA! Poznati maneken progovorio o braku: Radimo na detetu!

Foto: youtube.com/printscreen/dejanmilicevic

Poznati maneken Petar Perović proslavio se učešćem u rijaliti programu "Veliki brat", nakon čega je počeo da gradi svoju manekensku karijeru, te smo ga mogli videti u brojnim spotovima poznatih pevačica, a mnogi su ga povezivali i sa Kajom Ostojić, nakon što se pojavio u njenom spotu ''Lepa, a sama.''

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Petar Petrović

Nakon rijalitija, Petar se preselio u London, a onda se 2011. godine oženio poznatim plesačem i koreografom Tristanom Templom.

 

 

Godinu dana kasnije su zajedno došli u Beograd, kako bi Tristan bio deo spota Ane Nikolić za pesmu ''Baksuze''.

- Tristan se savršeno slaže s mojima, obožava naš mentalitet, kulturu i veoma mu se dopada Beograd - rekao je svojevremeno Petar za Stori, a na pitanje o roditeljstvu i da li planiraju da se ostvare na tom polju, rekao:

 

 

- Svakako da jesmo i radimo na tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading