ON je osvojio voditeljkino srce! Dragana Kosjerina trebalo je da se UDA za STOMATOLOGA, ali je onda nastao PROBLEM (FOTO)

Autor:

Zabava

05.06.2022

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina verena je za stomatologa Bojana Perduva, a svadbu planiraju već dve godine.

ON je osvojio voditeljkino srce! Dragana Kosjerina trebalo je da se UDA za STOMATOLOGA, ali je onda nastao PROBLEM (FOTO)

Foto: E-stock

Dragana Kosjerina

Voditeljka Dragana Kosjerina ne izlaže često svoju privatnost, a ono što je izvesno je da je u dugogodišnjoj vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom.

Par odlaže venčanje zbog situacije sa koronavirusom.

- Pandemija je svima poremetila planove, poslovne i privatne. Ono što nam je svima zajedničko u ovom trenutku je osećaj neizvesnosti. Ne znamo kako će se život odvijati kroz nekoliko meseci, ne znamo ni kada ćemo moći ponovo da putujemo, okupljamo društvo... Sve smo planove, u skladu sa tim, stavili na pauzu i čekamo da uhvatimo korak sa dinamikom situacije - ispričala je Kosjerina ranije.

 

 

Dragana i Bojan obožavaju da putuju po svetu i obilaze egzotične destinacije, te ih i na Instagramu ih možemo videti zajedno.

 

 

Kosjerina je ovako komentarisala svog partnera:

- Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo.

 

Dragana Kosjerina zaštitno je lice RTS. Vodila je brojne emisije, između ostalog Jutarnji program, a bila je i domaćin emisije "Ja volim Srbiju".

Foto: printscreen

Dragana Kosjerina voditeljka

 

Ona je jednom prilikom govorila o svojoj profesiji.

- Više puta sam govorila o tome da radim svoj posao iz snova. Zaista je tako. Ne zamišljam sebe u nekim drugim ulogama, ne čeznem za drugačijim profesionalnim prilikama. Srećna sam tu gde jesam, kad ne budem, tražiću novi put - rekla je Dragana ranije za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading