Rešena MISTERIJA o ZETU Anice Dobre: Ćerka joj se UDALA u tajnosti, a sada je otkriven i njegov IDENTITET! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Anice Dobre udala se u tajnosti, a sada je otkriveno i ko je njen misteriozni izabranik.

Rešena MISTERIJA o ZETU Anice Dobre: Ćerka joj se UDALA u tajnosti, a sada je otkriven i njegov IDENTITET! (FOTO)

Foto: ATA Images

Anica Dobra

Nakon što je u javnostima odjeknula vest da se ćerka Mina Sovtić glumice Anice Dobre udala u tajnosti, sada je otkriveno i ko je njen misteriozni zet. Ona je sudbonosno “da” izgovorila u opštini Stari grad svom dugogodišnjem izabraniku Luki Nikoliću. O njemu se, osim imena i prezimena, skoro ništa ne zna.

Republika

Foto: ATA Images

Anica Dobra

 

- Mina je dete koje je odraslo uz poznate roditelje, majka je uvek bila na udaru medija i javnosti dok je otac poznat u svetu sporta. Kako je i Anica stalno izbegavala medije, intervjue i javna dešavanja to je prenela i na Minu, koja izbegava da priča o svom privatnom životu - kaže izvor za Blic blizak porodici i dodaje:

Republika

Foto: printscreen

Anica Dobra glumica

 

- Na venčanju u opštini su bili samo mladenci i kumovi. Koliko znam ni roditelji nisu bili, mada oni o tome ćute svakako. Mi smo Mići (ocu Mine Sovtić, a supruge Anice) čestitali kada smo ga videli u kafiću na Dorćolu. On je častio sve u kafani. Kako sam čuo, veliko svadbeno veselje, o kome sanjaju Miodrag i Anica, biće u septembru. Iako su jedva čekali da udaju jedinicu, doista ona je Anici jedino dete jer Mića ima iz prvog braka još jedno, prihvatili su želju ćerke i zeta da se sada samo venčaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading