Ćerku Harisa Džinovića isprozivali na mrežama: Đina non-stop kačila luksuzne fotke, pa ih obrisala, komentari PLJUŠTALI: "Ovo je veće od moje opštine!"

Autor:

Zabava

21.03.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović obrisala objave u kojima pokazuje čari luksuznog života.

Ćerku Harisa Džinovića isprozivali na mrežama: Đina non-stop kačila luksuzne fotke, pa ih obrisala, komentari PLJUŠTALI: "Ovo je veće od moje opštine!"

Foto: youtube.com/printscreen

Đina Džinović, čerka Harisa Džinovića, često se na društvenim mrežama hvali luksuznim načinom života, a sada je obrisala objave.

Mlada Đina sada je iznenadila svoje pratioce, te uklonila sve objave sa TikToka, a na Instagramu je ostavila svega nekoliko fotografija nakon što su je mnogi kritikovali zbog objava.

Đina je dosad neretko kačila i delove vile u kojoj živi, što su njeni pratioci komentarisali.

- Ovo je veće od moje opštine - glasio je samo jedan od komentara.

Popularni pevač Haris Džinović, Đinin otac, rekao je svojevremeno u jednom intervjuu da ne podržava ljude koji se bave društvenim mrežama.

Foto: ATA Images

Haris Džinović pevač

- Ja ovo danas ništa ne priznajem. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebali bi ustajati u pet sati ujutro i odraditi smenu - rekao je Haris u intervjuu za Blic svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading