SNIMAK PRIZNANJA KSENIJE PAJČIN KOJI JE SVE DOKAZAO: Svi su godinama mislili jedno, a sad je otkrivena pevačicina PRAVA STRANA o kojoj se dugo ćutalo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.03.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Pajčin svojevremeno priznala pred kamerama da retko ko može da se kači sa njom!

SNIMAK PRIZNANJA KSENIJE PAJČIN KOJI JE SVE DOKAZAO: Svi su godinama mislili jedno, a sad je otkrivena pevačicina PRAVA STRANA o kojoj se dugo ćutalo! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Bliži se dvanaestogodišnjica smrti Ksenije Pajčin koja je tragično nastradala 16.marta. 2010. godine, kad ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda usmrtio, pa presudio i sebi, pored porodice koja je ostala neutešna i slomljena od bola do kraja života, ostavila je i estradu u suzama koja je izgubila vrhunsku umetnicu.

Pevačica nikada neće biti zaboravljena, a njene izjave kojima je svojevremeno briljirala i dan danas su upamćene i viralne, Bila je bistra devojka, bez dlake na jeziku i retko ko je mogao da joj stane na crtu, a u dubini duše emotivna duša za koju niko nije verovao da je tako opasna kao što se tada predstavljala.

Sad je isplivao delić iz emisije u kojoj je gostovala gde je Ksenija  to svojevremeno i potvrdila:

-Svi znaju da sam ja jezičara, na neki način, ali zaista, ne diraj me, ne diram te, to jedna stvar kod mene vrlo vrlo bitna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading