ONA NIJE PRVA KOJOJ SE OVO DOGODILO: Influenserka Lea Stanković APELUJE na ljude da potraže POMOĆ!

Autor:

Zabava

09.12.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lea Stanković se oglasila za Republika.rs i apeluje na ljude da ne budu toliko bezosećajni.

ONA NIJE PRVA KOJOJ SE OVO DOGODILO: Influenserka Lea Stanković APELUJE na ljude da potraže POMOĆ!

Foto: printscreen

Kristina Kika Đukić

Influenserka Lea Stanković oprostila se od Kristine Kike Đukić preko Instagrama, a iskoristila je priliku i da apeluje na ljude da budu saosećajniji jedni prema drugima.

Lea je prvo objavila Kristininu sliku sa rečima "Počivaj u miru Kika", a onda je potobom objavila i tekst na kom moli ljude da budu fini.

Republika

Foto: prinscreen

Lea Stanković

- Pre nego što pomislite da ostavite bilo kakakv ružan komentarili napadnete nekoga online ili uživo , samo se setite toga da ne znate kroz šta neka osoba prolazi i da neke stvari i ljude više nikada nećete moći da vratite... Kada god imate prilike da budete fini i dobri prema nekome, budite! Setite se da niste sami kroz šta god da prolazite, obratite se nekome na pomoć, dok ne bude prekasno... - napisala je Lea na fotografiji.

Republika

Foto: prinscreen

Lea Stanković

Pozvali smo Leu kako bi komentarisala ovu tragediju.

- Strašno je to što se dogodilo, prestrašno i bilo ko ko prolazi kroz bilo kakav problem trebalo bi da porazgovara sa nekim ko će mu pomoći. Apelujem na sve da prekinu da pišu takve stvari, ona nije prva kojoj se ovo dogodilo, radi se o mladoj devojci, 20 godina. Ovo bi trebalo da podigne svest ljudima - rekla je Lea za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading