BIVŠA ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA IZGLEDA NIKAD BOLJE: Milica Marković apsolutno je prelepa, pokazala svima da joj godine ne mogu ništa! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić razveo se od svoje bivše žene Milice Marković pre 11 godina, a od kada je sama povukla se sa javne scene i procvetala!

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić, popularni voditelj u braku je sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, a po načinu na koji priča o životu sa suprugom može se zaključiti da su njih dvoje zaista srećni i da se posebno razumeju. 

Ipak, mnogi pamte da je pre braka sa Danijelom Ognjen bio u braku sa Milicom Marković, tada jednom od uspešnihžena koja je radila kao deo televizije "Pink". Ona se sa Amidžićem nikada nije pojavljivala i privatnost je čuvala samo za sebe, a kada se razvela od Amidže potpuno se povukla sa scene.

 

 

Sada se pojavila slika na kojoj se vidi da Milica izgleda nikad bolje, te da se trudi da ostane negovana i da se na njoj ne primete godine, što je svakako i uspela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Saša

19.10.2021 11:42

Pati Oskar za Milicom, ako neka pati, mislio je da će mu druga veću ljubav dati. Dobra ova kao grom, al Oskare ti nisi sa njom.

Odgovori 17 5
Dejan

19.10.2021 11:57

Zato on i dalje izgleda kao slučaj

Odgovori 33 4
Sasa

19.10.2021 12:29

Naravno da je procvetala kad se sklonila od pacova