Nataša Bekvalac na Paradi ponosa šokirala priznanjem: Nataša: I ja sam LGBT!

Autor:

Zabava

19.09.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac šokirala sve izjavom da je i ona LBGT!

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nataša priznala da je i ona LBGT

 

 

Popularna pevačica Nataša Bekvalac ponela je ove godine titulu kume prajda, koji je održan u subotu, pa priznala da ona nije samo podrška LGBT populaciji već da je deo nje. Poznata Novosađanka oduševila je sve prisutne ovakvom izjavom, ali i nastupom u parku Manjež, odakle je tradicionalna šetnja krenula i završila se.

- Velika mi je čast i ogromno zadovoljstvo što sam ovogodišnja kuma prajda. Sem što mi je čast i zadovoljstvo, na meni je i velika odgovornost i trudiću se da budem dostojna ove predivne titule - rekla je Bekvalčeva, koja je veliku pažnju privukla i sjajnim stajlingom, koji je potpuno bio usklađen s njenom pozitivnom energijom, koju je ovom prilikom emitovala. Ona je, podelivši utiske, istakla da titula "kume prajda" nije samo potvrda njenog rada nego i potvrda života koji je do sada vodila.

 

- I slobodno mogu da kažem da nisam ovde kao podrška LGBT+ populacije, već kao deo nje - poručila je Nataša i dodala:

- Ja sam raspoložena, kao i uvek, da odgovorim na vaša pitanja, ali ovo je nešto što sam, ne mogu da kažem pripremila, ali što sam osetila da vam kažem. Inače, ovogodišnja Parada ponosa "Beograd Prajd 2021" održana je pod sloganom "Ljubav je zakon".

Organizatori i učesnici prajda želeli su da ukažu na ključne zahteve Beograd Prajda, koji se odnosi na usvajanje zakona o istopolnim zajednicama, a pored Bekvalčeve, ovo dešavanje uveličale su i njene koleginice Sara Jo, Sajsi MC i drugi, dok organizatori prajda pevačicu koju mnogi smatraju gej-ikonom - Jelenu Karleušu ove godine nisu želeli da vide u svojim redovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stanko

20.09.2021 06:22

Moguce, ona se zapravo oseca kao musko, ali voli onu stvar vise no leba da jede! Obozavam LGBT populaciju, naravno - na momenta!

trajce

20.09.2021 10:20

Sto normalni ljudi nemaju paradu?