Pevačica posetila plastičara u Turskoj: Maja pukla 4.000 evra na operaciju brade!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

29.12.2020

04:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi na sebi.

RepublikaFoto: instagram.com/mayaberovicofficial
Maja Berović

Folk pevačica Maja Berović (33) podvrgla se još jednoj estetskoj operaciji, a kako Srpski telegraf saznaje, ona je u Turskoj operisala bradu i za to je iskeširala oko 4.000 evra. Folkerka je pre nekoliko meseci posetila kliniku jednog on najprestićenijih doktora za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Istanbulu, a radi se o zahvatu koji se zove mentoplastika.

- Maja je u oktobru prvo oti{la na konsultacije kod plastičara u Tursku kod kog je pre nekoliko godina operisala i nos. Dobro se raspitala o operaciji brade jer je to jedna od intervencija kod koje je proces oporavka malo duži. Kako sad nigde ne nastupa zbog zabrane usled situacije sa koronavirusom, rešila je da još malo oblikuje lice. Doktor joj je rekao da može da joj uradi mentoplastiku pomoću koje se postiže pravougli efekat.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Maja Berović

Tokom operacije se stružu vilične kosti kako bi se dobio što bolji izgled, pa je Maja odmah pristala na operaciju jer je imala vremena da odmara - priča nam dobro upućeni izvor.


Kako dalje saznajemo, Maja je dugo planirala da promeni oblik brade, a na operaciju je otišla početkom oktobra meseca.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Maja Berović


- Berovićka je sa suprugom Alanom otišla u Istanbul. Zakazala je termin za početak oktobra kako bi mogla da se oporavi do novogodišnjih praznika. Nije se nimalo plašila kako će da ispadne brada posle operacije jer zna da su tamo doktori maksimalno profesionalni. Novu bradu platila je oko 4.000 evra i nije žalila ni cent jer je efekat trajan - priča naš sagovornik.


Otkako se prvi put pojavila na estradnom nebu, Berovićka je prošla kroz razne transformacije kada je fizički izgled u pitanju. Ona je pored brade operisala nos, jagodice, stavila je silikone u grudi i zadnjicu, a na red je došla i brada. U javnosti je isprva izbegavala da priča o tome šta je sve operisala na sebi, ali je nedavno prokomentarisala da se ne stidi ničega što je promenila na licu i telu.

 


- Prvo sam operisala nos i posle toga nisam posećivala plastičara. Kasnije sam uvećala usne i grudi. Botoks i hijaluron za sada nisam ubrizgava, što ne znači da neću kada za to dođe vreme. Smatram da sam još uvek mlada za takve intervencije - ispričaja je maja u jednom intervjuu.

 

Foto: Dušan Petrović

Maja tvrdi da je guzu navežbala

Maja Berović istakla je jednom prilikom da nije ugradila silikon u zadnjicu zbog toga što se, kada se pojavila na jednom događaju pisalo da je ugradila implante. Ona tvrdi da je dobra guza rezultat svakodnevnih treninga i da nije odlazila pod nož.
- Zadnjica mi je prirodna, ali sam radila jako puno na tome u teretani, pa mi je drago da se to primeti. Tegovi, čučnjevi, stepenice... Nikada ležanje i sedenje. Nemam nikakve upale, moje telo je prosto naviklo na trening i volim da idem u teretanu. Nisam operisala zadnjicu, ali mi je jasno da nekome može da izgleda kao da jesam - rekla je tada Berovićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading