JEREMIĆ LUZER! Šef Narodne stranke uličarski napao premijerku Srbije, JER JE HRABRIJA OD NJEGA!

Autor: Republika

Vesti

08.08.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić potpuno je izgubio kontrolu! Očigledno besan na Anu Brnabić - koja je za razliku od njega imala hrabrosti da Hrvatima saspe istinu u lice - Jeremić je izneo primitivne optužbe na račun srpske premijerke.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Primitivan rečnik: Vuk Jeremić

Lider NS, koji sebe obično voli da reklamira kao svetskog čoveka sa svetskim manirima, dozvolio je sebi da premijerku Srbije nazove "kreaturom" i "besprizornom štetočinom".

- Kreatura koja se sticajem vanredno nesrećnih okolnosti našla na čelu Vlade Republike Srbije sebi dozvoli da kaže da po pitanju Kosova "mi u ovom trenutku nemamo zvaničan stav". Nedavno je za nemačke medije izjavila da je "Kosovo nekad bila Srbija." Besprizorna štetočina - bez imalo diplomatskog takta odvalio je Jeremić.

 

 

 

Ono što je, bez sumnje, žestoko iznerviralo šefa Narodne stranke je to što je premijerka, uprkos svom hrvatskom poreklu, sasvim otvoreno zaštitila srpske interese, i to u trenutku kada su hrvatski mediji otpočeli otvorenu hajku protiv srpskog rukovodstva i srpske države.

Naime, Brnabićeva je za hrvatske medije, konkretno za Večernji list, bez ikakvog okolišanja i vrlo direktno poručila, da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom govoru na Dan sećanja "nije govorio ništa fasištički, već je jedini onaj koji se mogao čuti na koncertu Tomsona u Glini".

I upravo je to zabolelo Jeremića, koji se, kao i njegovi pajtosi ućutao na besremane napade iz Zagreba, o čemu je Republika.rs već pisala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading