NOVI SKANDAL ĐILASA! Pogledajte poruku u kojoj Vučića i Srpski telegraf naziva FAŠISTIMA

Autor: Republika

Vesti

08.08.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neformalni lider Saveza za Srbiju prešao je sve granice pristojnosti i dobrog ukusa pošto je predsednika Srbije Aleksandra Vučića ali i Srpski telegraf optužio za fašizam!

Foto: ST/N. MANDIĆ/Republika
Crno na belo: Ovoko Đilas odgovara na novinarska pitanja

Kao što se može videti u prepisci koju je naš novinar vodio sa Đilasom, samozvani lider SZS je na najlogičnije i jedno od najaktuelnijih pitanja, bar kada je reč o domaćoj političkoj sceni, odgovorio nizom kleveta i besramnih optužbi.

Naime, Đilasa smo pitali da prokomentariše ono što je svima očigledno, a to je da se dobar deo članova pojedinih partija koje su ušle u Savez pobunio protiv toga da u SZS uđu i Dveri i DSS, na šta nam je Đilas doslovce odgovorio:

- Srpski telegraf je novina koja je direkto u službi fašističkog Vučićevog režima koja svakodnevno objavljuje besmislice i neistine. Molim vas da me više ni jednim povodom ne kontaktirate - odvalio je bez blama Đilas.

Nema nikakve sumnje da ovakvi i slični Đilasovi ispadi pokazuju kako bi se lider SZS odnosio prema medijima ali i političkim protivnicima, da se, što je malo verovatno, kojim slučajem ponovo dočepa fotelje.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

08.08.2018 19:51

Dokle ce Djilas da unistava obicnog naroda sa njegovom politikom. Vi ste bogat na n-ti stepen pa vi da mislite za inzinjera Koji su zavrsili sa penzijom od trideset hiljada DINARA.