JEREMIĆ OPET NAPADA VUČIĆA: Obrušio se preko mrtve Jelene Marjanović, dobio odgovor kakav zaslužuje!

Autor: Republika

Vesti

13.07.2018

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić je još jednom pokazao da ne bira žrtve kako bi sakupio neki politički poen. Ovoga puta Jeremić je na Tviteru pisao o ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović.

Foto: Tanjug
Vuk Jeremić

Jeremić je reagovao na puštanje Zorana Marjanovića iz pritovra, a na njegov tvit reagovala je i Biljana Ivković, državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova. 

- Koliko li vam je tamna duša, Jeremiću, kad se ne libite ni da tragičnu sudbinu Jelene Marjanović koristite ne bi li ste ućarili koji bedni politički poen? Znate vi dobro da puštanje nekoga iz pritvora da se brani sa slobode ne znači da je neko nevin? - napisala je ona, a preneo Alo.

Dodala je i da je Jeremić očito zaboravio da presudu o nečijoj nevinosti donosi sud, ali i da je sve što je napisao o slučaju čista manipulacija i obmanjivanje javnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
srecko

13.07.2018 14:18

Tuga kave nema, mene je sramota kada ovja koji je predstavljao Srbiju na svetskoj sceni nezna, ne ume , ali narcisoidno pokusava da i nas uvuce u svoje ludilo.

loki

13.07.2018 14:21

To je njegov maksimum, da preko tuđe nesreće, pokuša da ućari neki politički poenčić.

Sale

13.07.2018 14:32

Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno. Nisko je Jeremicu sto ovakve stvari radis da bi ubrao neki poen.

Goga65

13.07.2018 14:49

Žalosno je bilo ko da nastrada ali Jeremić i njemu slični bi trebali da se late nekog posla da pomognu napretku države i boljitku naroda a da istrage i sprovođenje pravde prepuste onima koji su za to plaćeni.