USTAŠA TOMPSON NAPAO VUČIĆA NA FEJSBUKU: Srbomrzac i fašista načisto prolupao

Autor: M. S.

Vesti

10.07.2018

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski pevač Marko Perković Tompson, koji u svojim pesmama veliča ustaštvo i poziva na klanje Srba, prozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog toga što je izjavio da ne voli njegove fašističke pesme i ne želi da navija za tim Hrvatske na Svetskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Tanjug
Tompson

Tompson, koji je poznat po fašističkim pesmama i koncertima na kojima otvoreno veliča mržnju prema srpskom narodu uz povike "Za dom spremni i "Ubij Srbina", usudio se da optuži Vučića za agresiju prema Hrvatskoj samo zato što je navijao za drugi tim na fudbalskom šampionatu.

- Vučić se prepoznao u Tompsonovoj pesmi! Za njega nije mržnja to što se aktivno uključio u agresiju protiv Hrvatske (verovatno to doživljava kao ljubav), ali za njega jeste mržnja prema Srbima ako se neko brani od njihove agresije - napisao je pevač na Fejsbuku.

Ta objava usledila je posle Vučićevog komentara da je u fudbalskom meču Hrvatska-Rusija navijao za Ruse, kao i da je utišao ton jer nije mogao da sluša kako komentator RTS otvoreno podržava Hrvate.

- Navijao sam za Rusiju. Pojedini su me kritikovali, ali Srbija je demokratska zemlja i svako može da navija za koga hoće. Ne vidim razlog zašto bih navijao za protivnika Rusije, nisam oduševljen Tompsonovim pesmama ni njihovom mržnjom. Rekao sam i pre ovog meča da Hrvatska ima bolji tim, ali bez obzira. Još hiljadu puta da igraju, navijaću za Rusiju - rekao je Vučić. .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading