Kosovska policija ima POSEBAN PLAN za Vidovdan!

Autor: Republika

Vesti

27.06.2018

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovska policija saopštla je da je pripremila poseban operativni plan kako bi garantovala javnu bezbednost pre i posle obeležavanja pravoslavnog praznika Vidovdana.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ilustracija

Kako se dodaje, policija je preduzela sve potrebne mere za održavanje javnog reda i mira, sprovođenje zakona, kao i povećanje mera bezbednosti.

- U cilju garantovanja slobode i slobodnog kretanja za sve građane, na lokacijama gde budu ograničenja, potpune ili delimične blokade određenih putnih pravaca, u područjima gde se smatra da će se održavati razne manifestacije, kao što su Priština, Gračanica, Gazimestan itd., angažovaće se dovoljan broj službenika policije - navodi se u saopštenju. 

Zavisno od okolnosti koje će se pojaviti kao rezultat priliva vozila i broja učesnika u obeležavanju praznika, policija će preduzimati sve dodatne potrebne radnje da bi garantovala bezbednost, javni red i mir, uključujući usmeravanja ili druga dodatna ograničenja puteva.


Policija je apelovala na pomoć, poverenje i razumevanje svih građana. Policija takođe apeluje na građane da ne podležu bilo kakvim provokacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading