(FOTO) JEREMIĆ VIŠE I NE KRIJE SA KIM JE POVEZAN: BMW Katara pred hotelom gde lider Narodne stranke ima promociju

Autor:

Vesti

26.06.2018

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima neka tajna veza Vuka Jeremića i Katara. Doduše, više i nije tajna. Nakon što se otkrilo da je na račun predsednika Narodne stranke katarska ambasada u Berlinu uplatila 200.000 evra (do dan-danas nije objašnjeno za šta), BMW katarske ambasade u Beogradu uslikan ispred hotela "Metropol" baš u vreme Jeremićeve promocije. Verovatno računaju da više i ne moraju da se kriju...

RepublikaFoto: Republika
I ne kriju se: BMW katarske ambasade ispred hotela Metropol gde Jeremićev CIRSD organizuje konferenciju

Službeni auto ambasade Katara bio je parkiran ispred samog glavnog ulaza u "Metropol", gde je Jeremićeva organizacija CIRSD promovisala svoj časopis Horizonti, uz panel-diskusiju koju su vodili lider NS i ekonomista Džefri Saks.

Podsetimo, svrha uplate od 200.000 evra na Jeremićev račun samo je jedno od mnogobrojnih pitanja na koja on do danas nije odgovorio. Bivši predsednik Generalne skupštine UN i dalje ćuti o milionskim iznosima koji su uplaćivani za njegov CIRSD, kao i za navodne konsultantske usluge. U međuvremenu, Jeremićev saradnik Patrik Ho u SAD je uhapšen pod optužbama za milionsku korupciju.

RepublikaFoto: Republika
Nema laži, nema prevare: Zastava Katara na vozilu

Sumu od 200.000 američkih dolara koju je Jeremić inkasirao od Katara pominjao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji ga je u nekoliko navrata javno prozvao da izađe konačno pred narod i prizna svrhu te uplate.

- Prete mi tužbom. Nisu me uplašili! Vi ćete, lopovi, meni da sudite?! Ambasada iz Katara mu prebacuje 200.000 evra! Zamislite da meni prebaci neka ambasada toliki novac?! Za koje poslove je to dobio? - upitao je Vučić pre dvadesetak dana, rekavši tada da se ne plaši tužbe protiv njega koju je podneo Jeremić, a koja je u međuvremenu odbijena.

Srpski telegraf poslao je juče pitanja na mejl katarskoj ambasadi u Beogradu i lideru NS, ali odgovore nismo dobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kuku

26.06.2018 16:22

On nije predsednik drzave