"IMAMO MIR I STABILNOST, OVOLIKO NAM TREBA DA TO IZGUBIMO!"

Autor: Republika

Vesti

16.05.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Sofiji da je sa predsednikom Evropske narodne partije (EPP) Džozefom Dolom razgovarao o svim problemima, o tome kako da se sačuvaju mir i stabilnost u regionu, jer je, kaže, dovoljna jedna sitnica da to izgubimo.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Dol ima najbolji mogući pogled na sve što se zbiva u regionu. Imali smo sadržajne razgovore, kako da se sačuvaju mir i stabilnost u regionu. Ja to stalno ponavljam, a mnogima to zvuči glupo i dosadno, jer imamo mir i stabilnost, ali dovoljna je jedna sitnica da sve izgubimo - rekao je Vučić u izjavi novinarima u Sofiji.

Podvukao je da je Dol šef najmoćnije evropske partije, odnosno grupe partija koje vladaju u Evropi, kojoj pripadaju nemačka CDU, austrijska Narodna partija, mađarski FIDES, španska Narodna partije Marijana Rahoja, mnoge u regionu.

Evropska narodna partija, istakao je, vlada u EU, njeni predstavnici su i Donald Tusk, Žan Klod Junker i Antonio Tajani, a SNS je njen pridruženi član.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Zoran

16.05.2018 13:01

Srbija se uvek zalagala za mir na ovim prostorima.

moma

16.05.2018 13:07

Mir čuvamo po svaku cenu.

Jelena

16.05.2018 13:17

Treba se voditi racuna o svemu.

kosta

16.05.2018 15:51

@Jelena - Mir i stabilnost su najvazniji