PALMA: Postaću gazda u Fenerbahčeu!

Autor:

Vesti

21.03.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma tvrdi da će se u naredna tri meseca sastati sa turskim predsednikom Erdoganom, te da mu je predsednik parlamenta Turske Ismail Karaman obećao da će ga ubaciti u Upravni odbor fudbalskog kluba Fenerbahče! Utiske iz prošlonedeljne posete Ankari Marković je opisao u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Marković Palma

POBRAO ČESTITKE

Tamo ne može niko da zaluta, da ode na taj prijem, gde god smo bili, stajala je biografija o meni na sedam, osam stranica A4 formata. Čita predsednik parlamenta da imam dva sina i pita me kako se zovu, kažem Dalibor i Darko i on je zapisao. Pitao me za koga navijam, ja uzvratim i pitam ga za koga on navija, on odgovara za Fenerbahče. "I ja navijam za Fenerbahče", rekao sam i onda je on ustao i čestitao mi uz reči da će da me ubaci u Upravni odbor tog fudbalskog kluba, kazao je Marković.

Turci nemaju virus gripa zato što piju non-stop čaj, a kod nas ni bolesni neće da ga uzmu

U kojim god institucijama da je bio, Marković dodaje, mnogi su znali srpski.

- Svaki deseti Turčin zna srpski, to znači da je mentalitet i jednog i drugog naroda pomešan i da mi dosta ličimo jedni na druge. Osim što su oni malo crnomanjasti.

ZA SMRTNU KAZNU

Prema njegovim rečima, najveći utisak na njega ostavio je turski čaj.

- Oni nemaju virus gripa zato što piju non-stop čaj. Ja sam za tih četiri-pet dana popio ne znam koliko vrsta čajeva, više nego za poslednjih 20 godina. Gde god odete, oni vam nude čaj, a kod nas ni bolesni neće da ga piju. Tako da vam je to njihovo nacionalno piće, malo vam gorči u prvi mah, ali mi smo se sad navukli, rekao sam mom portparolu Žiki: "Ajde da naručimo taj čaj, mnogo je dobar ".

Predsednik JS kaže i da je primetio da Erdogan u Turskoj insistira na uvođenju smrtne kazne, što je princip koji treba da se primeni i na Srbiju.

- Ja ne kažem da treba da postoji smrtna kazna za one koji naprave neki prekršaj, ali za one koji siluju i ubijaju decu i žene, za takve kriminalce smrtna kazna je najbolji lek - zaključio je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading