OTVORENA SKIJAŠKA SEZONA NA TORNIKU: Posetioci Zlatibora danas i sutra uživaju u skijanju po nižoj ceni!

Autor:

Vesti

13.01.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno vreme ski centra je svakog dana od 09.00 do 16.00 časova.

OTVORENA SKIJAŠKA SEZONA NA TORNIKU: Posetioci Zlatibora danas i sutra uživaju u skijanju po nižoj ceni!

Foto: Arhiva Skijališta Srbije

Juče je uz prisustvo predstavnika JP „Skijališta Srbije”, turističke privrede Zlatibora i ostalih zvanica, zvanično otvorena skijaška sezona na Torniku.

Tokom prvog dana otvaranja sezone, skijanje i zabavni sadržaji su bili besplatni za sve posetioce. Nakon besplatnog dana otvaranja, tokom naredna dva dana, 13. i 14. januara, svi posetioci će imati priliku da iskoriste popust od 30 odsto na poludnevne i dnevne karte.

Već prvog dana otvaranja sezone za skijanje na Torniku vlada veliko interesovanje. Jedan od najomiljenijih skijališta u regionu obećava nezaboravno zimsko iskustvo za sve ljubitelje skijanja.

Radno vreme ski centra je svakog dana od 09.00 do 16.00 časova.

Da podsetimo, Zlatibor je ove zime najpopularnija turistučka destinacija u našoj zemlji i već nekoliko godina unazad postao sinonim za savršeno mesto za doček Nove godine.

Smeštajni kapaciteti su popunjeni gotovo godinu dana unapred, a ove godine nije bilo drugačije. Hoteli su već mesecima unazad bili rezervisani, ostavljajući samo mogućnost da se eventualno u nekom od apartmana nađe mesto ukoliko neko otkaže rezervaciju. Očigledno je da nije štedela za doček Nove godine na ovoj planini, jer je iz Turističke organizacije Zlatibor stigla informacija da je oko 70.000 ljudi dočekalo Novu godinu upravo na ovom planinskom biseru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading