KATAKLIZMA KOD BRUSA! Poplave pokrenule klizišta, meštani OČAJNI! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.06.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obilne padavine napravile su velike probleme građanima Srbije.

KATAKLIZMA KOD BRUSA! Poplave pokrenule klizišta, meštani OČAJNI! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/@zao_los

Klizište kod Brusa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, nakon obilnih padavina tokom noći evakuisali su 75 osoba iz poplavljenih područja u različitim delovima Republike Srbije.

Poplave i obilne padavine u mestu Osredci kod Brusa pokrenule su klizište.

- Kataklizma je u toku. Vanredno stanje uvedeno, i ima ozbiljne štete. Nekoliko porodica iseljeno. Klizišta se pokrenula svuda. Nema povređenih hvala Bogu. Kiša lije i dalje - piše u opisu objave na društvenim mrežama.

 

 

Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a osim evakuacije, angažovani su na crpljenju vode u svim navedenim mestima, naveo je MUP u saopštenju.

Na području Sokobanje evakuisano je ukupno 25 osoba iz mesta Jabukar i Čair, dok je u naselju Palilula u Kragujevcu evakuisano 14 osoba, od čega je jedno dete.

U selu Trnava kod Jagodine evakuisane su 22 osobe, dve osobe su izvučene iz poplavljenog automobila u Velikoj Vrbnici kod Kruševca, a četiri osobe su evakuisane iz mesta Vrdula i Bapsko polje kod Kraljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading