Vučić: Đinđić je razumeo realnost u vezi s Kosovom!

Autor:

Vesti

31.10.2017

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, govoreći o rešenju kosovskog pitanja, pomenuo da je i Zoran Đinđić postao neprijatelj zapadnog sveta kad je kandidovao to pitanje.

Zoran Đinđić

- Ja sam Đinđićem i (Čedom) Jovanovićem razgovarao krajem 2001. godine, početkom 2002. Ostali smo sami posle skupštinske sednice i on je s velikim ogorčenjem govorio o Englezima, Holanđanima, Haškom tribunalu, ali je tada razumeo realnost i šta je moguće, a ja nisam, priznajem nisam - rekao je Vučić.

Danas, dodao je, zna šta je realnost i da je važno da ostanemo na evropskom putu, najpre jer želimo da budemo taj tip društva kao zemlje EU, a drugo, "nama su EU i region na gotovo 90 odsto trgovinske razmene, značajnije imamo još samo sa Rusijom, ostalo je minimalno".

- Ljudi to dobro razumeju i sve što sam pričao može da govori koliko ima poteškoća i prepreka, ali mi nemamo drugačiji put - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading