Pregažene sve etičke granice! Antić: Ugrozili bezbednost predsednika i njegove porodice!

Autor:

Vesti

06.05.2020

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Objavljivanjem fotografija sina predsednika Srbije i njegovim stavljanjem u kriminalni kontekst, bez ikakvog dokaza i razloga, pojedini mediji prešli su svaku profesionalnu i etičku granicu i direktno ugrozili bezbednost Danila Vučića, ali i predsednika Srbije", navodi Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Ministarstvo rudarstva i energetike
Aleksandar Antić

- Na stranu što je reč i o političkom napadu na predsednika Vučića, od čega će se on veoma lako odbraniti, ovde je u pitanju ugrožavanje lične bezbednosti kako predsednika, tako i članova njegove najuže porodice.

Ljudi koji su odgovorni za to morali bi da se zapitaju – može li se bez ikakvih indicija, dokaza, pa čak i bez glasina, bilo ko dovesti u vezu sa kriminalom?

Ovakvo crtanje mete na leđima bilo koga, a naročito potpuno nedužnih ljudi, koji su pritom članovi porodice šefa države, nedopustiv je postupak, koji mora da dobije najoštriju osudu profesionalnih udruženja, ali i reakciju nadležnih državnih organa.

Politička borba ima granice, nije sve dopušteno, ne može se ugrožavati bezbednost drugih ni pod kakvim izgovorom. Ova granica postoji u svakoj demokratskoj državi i ona se mora poštovati i čuvati, u suprotnom oni koji je ruše moraju snositi posledice - piše u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading