Podrška iz celog sveta: Američki i afrički mediji bruje o Vučićevom sinu!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.04.2020

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki mediji, na čelu sa Njujork tajmsom, preneli su vest o tome da je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo hospitalizovan zbog koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Predsednik sa sinom

Mediji širom Amerike, od Kalifornije (San Francisco Chronicle), preko Oklahome (Oklahoma news), San heralda (Sun Herald) koji pokriva južni Misisipi, do onih na Floridi, prenose da je predsednik Vučić na Instagramu naveo da je njegov 22-godišnji sin Danilo primljen na kliniku u Beogradu.

Vučić je napisao: "Moj prvi sin zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku", navodi Njujork tajms.

"Sine, pobedićeš ti to", prenosi Njujork tajms reči predsednika Srbije i dodaje da nije bilo više informacija o stanju predsednikovog sina.

Njujork tajms navodi da je Danilo sin iz predsednikovog prvog braka, a dodaju da Vučić takođe ima ćerku i još jednog sina.

Istu vest preneli su i mnogi mediji u Africi i portali, poput nigerijskog PM news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
sasa

09.04.2020 09:06

budi jak Danilo, ti si ponos Srbije, ne daj se, uz tebe je srpski narod, ovo je jos jedan izazov koji moras pobediti

Nikola

09.04.2020 09:13

Podrška porodici Vučić,svi su uz mladog Danila.Od srca mu želimo brz oporavak.

tijana

09.04.2020 09:18

Nije lako saznanje i cinjenica da ti je sin oboleo od virusa koji je nepoznat i nevidljiv neprijatelj celog sveta, obavezno moramo ostati smireni, pribrani, slusati savete strucnih zdravstvenih radnika, ostati kod kuce...a malom Danilu zelim brz oporavak kao i svim drugim obolelima.

Maja

09.04.2020 09:28

Pobedice Danilo.