ŠTA MU BI?! Đuka objavio fotku sa Šešeljem

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

28.09.2017

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Vladimir Đukanović podsetio se prošlosti i iz naftalina izvukao fotografiju na kojoj je u društvu lidera radikala Vojislava Šešelja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Đukanović

- Februar 2003. nedelju dana pred odlazak u Hag - napisao je poslanik naprednjaka na društvenoj mreži Instagram uz objavljenu fotografiju.

 

Februar 2003.nedelju dana pred odlazak u Hag

A post shared by Владимир Ђукановић (@djuka_sns) on Sep 28, 2017 at 5:06am PDT

Upitan da prokomentariše objavu poslanika naprednjaka, Vojislav Šešelj je za "Alo!" u svom stilu kazao da odlično zna zašto je Đukanović to uradio.

- To je zato što ću ja biti novi mandatar Vlade Srbije ili bar gradonačelnik pa se on na vreme prestrojava - kazao je lider SRS-a.

Međutim od prestrojavanja poslanika SNS-a nema ništa.

- Vojo, što je babi milo to joj se i snilo - kazao je za "Alo!" Đukanović komentarišući reči predsednika SRS-a.

Đukanović objašanjava da je fotografija nastala još 2003. godine u Saveznoj skupštini kada je on radio intervju sa liderom radikala.

- Slika je nastala nedelju dana pre Šešeljevog odlaska u Hag. Lideru radikala želim da ode u penziju i piše memoare. Vreme je da stranku prepusti nekom mlađem - poručio je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading