ALEKSANDAR VUČIĆ U JAGODINI: Miki G17 Aleksić se setio da kaže da je pametan, a mi glupi

Autor:

Vesti

10.12.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić o napadima opozicije

ALEKSANDAR VUČIĆ U JAGODINI: Miki G17 Aleksić se setio da kaže da je pametan, a mi glupi

Foto: printskrin

U Jagodini je održan predizborni miting liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", na kojem se okupljenima obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je u svom govoru prokomentarisao napade opozicije, ističući da su ih napadali najgorim mogućim neistinama, šireći mržnju ne samo prema njemu, već i prema svakom od okupljenih. Vučić je kritikovao predstavnike opozicije, ističući da su se postavili kao da su pametniji i važniji od vladajuće stranke.

Posebno se osvrnuo na lidera opozicije Đilasa, ističući da priča o poštenju iako je, prema njegovim rečima, uzeo 619 miliona evra.


Vučić o opozicionim liderima



Kao šalu na račun opozicionih lidera, Vučić je izneo primer Đilasa koji govori o poštenju, dok je istovremeno primio veliku sumu novca.

Takođe, predsednik se osvrnuo i na Miroslava Aleksića, ističući da je on pametan, iako nije mogao da završi razred, dok je istovremeno nazvao vladajuću stranku glupom.

- Od početka kampanje su nas napadali najgorim mogućim neistinama, šireću mržnju ne samo prema meni, nego prema svakom od vas. Dali su sebi za pravo da se postave da su pametniji i važniji od nas. Da se našalim, Đilas priča o poštenju, a uzeo 619 miliona evra. I hoće da zbog njegovog poštenja glasate za njega. Nemam ništa protiv loših đaka, ima tu dobrih ljudi, ali loši đaci slušaju učitelje, kao ja profesorku Drulović. A onda se Miki G17 Aleksić, koji nije mogao da završi razred, setio se da kaže da je on pametan, a mi glupi - kaže Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (60)

Loading
Мiraš

10.12.2023 17:52

Алексић је своју глупост и не интелигенцију показао управо хваливши сам себе како је паметан,а не може бити глупљи,зна се да само глупи понављају разред.

Ana

10.12.2023 17:54

Napada opozicija na najgori moguci nacin SNS ali narod dobro zna sta je istina.

Ana

10.12.2023 17:54

Opozicija samo prosipa lazi i sebe uzdiže a da pritom nemaju nikakvog razloga za to jer su za vreme svoje vladavine pokazali kolko su "pametni" .Nemaju nikakav plan i program ,samo kompromituju sebe.

Joca

10.12.2023 17:55

Miki Aleksić je plitak kao potok u vreme suše.