ODNOSI NA ISTORIJSKOM MAKSIMUMU: Orban objavio sliku sa Vučićem i poručio da će posao biti obavljen!

Autor:

Vesti

20.08.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Mađarskoj.

ODNOSI NA ISTORIJSKOM MAKSIMUMU: Orban objavio sliku sa Vučićem i poručio da će posao biti obavljen!

Foto: Instagram/orbanviktor

Vučić i Orban

Premijer Mađarske Viktor Orban objavio je na svom Instagram proflu fotografiju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Orban poručuje da su odnosi Srbije i Mađarske na istorijskom maksimumu.

- Posao će biti obavljen. Sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Mađarsko-srpski odnosi su na istorijskom maksimumu - napisao je Orban na svom zvaničnom Instagram nalogu ispod fotografije na kojoj se nalazi sa liderom Srbije.

 

 

Podsetimo, predsednik Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Mađarskoj, gde ima niz važnih sastanaka vezanih, između ostalog, za buduće projekte.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom razgovarao i o situaciji na Kosovu i Metohiji i ocenio da Mađarska odlično razume situaciju na KiM.

- Imaćemo razumevanje i bolje i veće nego pre 20, 25 godina i taj trend međusobnog razumevanja će se nastaviti, jer se ponašamo kao iskreni i bliski prijatelji -  rekao je Vučić na konferenciji za novinare odgovarajući na pitanje da li je tokom susreta koje je imao u Budimpešti bilo reči i o situaciji na Kosovu i Metohiji. On je dodao da srspki i mađarski narod osećaju bliskost na svakom mestu i na svakom koraku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (14)

Loading
Ivana

20.08.2023 15:55

Sve bolji odnosi, uspesna saradnja..

Ana

20.08.2023 16:03

Vučić je stekao prava i iskrena prijateljstva, od kojih i sama Srbija ima velike koristi, jer obostrani projekti i saradnja nas guraju napred.

Tina

20.08.2023 16:18

Odlični odnosi dve zemlje. Prijateljstvo Srbije i Mađarske na svim nivoima je sve bolje i bolje!

Nebojša

20.08.2023 16:18

Srbija i Madjarska intenziviraju svoj odnos u pizitivnom smeru a u interesu obe zemlje