KRLE OBRISAO POD SA ĆUTOM U STUDIJU: I ja sam se ljutio na Al Paćina kada je ubio brata u Kumu 2! LETI PERJE U STUDIJU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.03.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstić nazvao Jovanovića karikaturom ekološkog aktiviste pošto u agresivnim nastupima, po zadataku ili nesvesno, poziva na nasilje i potpuno obezvređuje i obesmišljava ekologiju

KRLE OBRISAO POD SA ĆUTOM U STUDIJU: I ja sam se ljutio na Al Paćina kada je ubio brata u Kumu 2! LETI PERJE U STUDIJU! (VIDEO)

Foto: TV/K1

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, potpuno je razobličio delovanje Aleksandra Jovanovića Ćute, poslanika i lidera pokreta Ekološki ustanak, ocenujujući ga kao štetno i demagoško.

Krstić je nazvao Jovanovića karikaturom ekološkog aktiviste pošto u svojim agresivnim nastupima, po zadataku ili nesvesno, poziva na nasilje i potpuno obezvređuje i obesmišljava ekologiju.

Dvojac je gostovao u  jutarnjem programu na TV K1 voditeljke Jovane Joksimović koja se  osvrnula na to što je Jovanović "banuo"  u Beogradsko dramsko pozorište na konferenciju za medije povodom premijere predstave "Laž", u kojoj nastupa Miloš Biković, kako bi ga napao da se ismeva njihova borba protiv kopanja litijuma u seriji "Južni vetar", gde ovaj glumac ima glavnu ulogu. 

Republika

Foto: Printskrin: K1

Gostovali u jutranjem programu kod Jovane Joksimović

 

Upitala je Jovanovića smatra li prikladnim svoj postupak:

- Nisam došao da prozivam Bikovića za scenario, fikcijama, već stvarnošću, već da ga pozovem dea podrži narod u Gornjim Nedeljicama. 

Na potpitanje da li je to prikladno mesto, uzvratio je:

- Ja sam Vučića presretao na ulici.

- Aha znači, to je vaš stil - konstatovala je Joksimovićeva. 

- Razumem. I ja sam se ljutio na Al Paćina što je ubio brata u Kumu 2. Sreća, nisam ga sreo da mu to kažem. Šalim se. To je kombinacija besmisla i demagogije. Nije pitanje da li ja kao građanin, koji podržavam ili ne popdržavam Gornje Nedeljice, i borbu za životnu sredinu, jer je to nešto što se podrazumeva. Naravno da želite da životna sredina za svakog građanina bude zdrava. Kao što podrazumevate da je svaki pristojan čovek patriota i antifašista. 

Istakao je da se pravi veštački socijalna podela na one koji navodno brinu za životnu sredinu i druge koje baš briga:

- I sad ispada da je Jovanović zabrinut za Gornje Nedeljice, a zli Vučić voli da se tamo poguše, podave ljudi. I u čitavoj Srbiji. To su, dakle, besmislice! Kao što se neki po društvenim mrežama, Tviteru, promovišu kao brnitelji Kosova, a Vučić kao neko ko je izdao Kosovo. Dakle, ista vrsta besmisla. Nekad nadjača ova socijalna, a nekad kvazipatriotska demagogija.  

I onda je, valjda u nedostatku argumenata vezanih za temu ekologije, Jovanović počeo da proziva Krstića da je nekad bio "idol", a sad "Vučićev rob, koji zastupa interese predsednika i njegove ekipe" (?!). 

Foto: Printskrin: K1

Aleksandar Jovanović Ćuta o aktivizmu

Krstić mu je uzvratio da meša "babe i žabe":

- Vi ste potpuni demagog. Vi ste karikatura ekološkog aktivizma. Vi ste neko ko ustvari ima zadatak ili to radi nesvesno - dižete narod protiv zaštite životne sredine i ljudi koji su ugroženi na bilo koji način. Zašto? Zato što svakim svojim nastupom, gestom unosite nasilje. Vaš nastup se svodi na psovanje majke Aleksandru Vučiću. Na ulici, ispred Vlade...Vi dolazite u Skupštinu kao da idete na plažu, što je nepoštivanje institucijama. Vršite direktno nasilje prema građanima. Maltretirate građane Srbije! Izokrećete stvari do te mere da svaki građanin kada mu pomenete ekološki aktivizam njemu se digne kosa na glavi i kaže "skloni mi ove". A to nije dobro! Pazite, potrebni su svugde ekološki ativisti

Jovanović, kako je dodao, radi sve suprotno od onog kako se predstavlja:

- Vi dižete ljude protiv ekološkog aktivizma zato što ste vi karikatura ekološkog aktiviste!

A Jovanović je nastavio u istom stilu pričajući da "Krstić svira u Vučićevu frulu i da samo nastavi to da radi".

- To što vi radite je nasilje, koje se sutra pretvara u fizičko nasilje na ulicama! Vi ste verbalni nasilnik koji podstiče na fizičko nasilje - odgovorio je Krstić.

A onda je Jovanović kazao da su Gornje Nedeljice simbol borbe protiv multikompanija koje je Vučić doveo.

Krstić je objasnio da nije Vučić doveo Rio tinto u Srbiju, već je ta kompanija za iskopavanje litijuma došla u državu za vreme vlade Vojislava Koštunice:

- A potvrđeno je raznim dokumentima za vreme vlasti Borisa Tadića

Kada ste mu vi bili savetnik - upitao ga je Jovanović.

- Apsolutno! - odgovorio mu je Krstić i nastavio:

- I sad da sam savetnik savetovao bih i ovoj vladi da ne poništava posao sa litijumom. Zašto? Jer Srbija treba da koristi resurse koje ima. Pazite, kombi Hitne pomoći zagađuje vazduh! Ali aktiovnost Hitne pomoći je više korisna nego što je štetna. Ne postoji ništa u svetu što ima dimnjak, a ne zagađuje vazduh. Zato reći da to zagađuje vazduh u Gornjim Nedeljicama je čista demagogija! Naravno da svaka fabrika ima element zagađenja, ali to je cena privrednog razvoja. Onaj ko krene u opšti nihilizam je apsolutno neodgobvoran prema građanima Srbije koji moraju da imajun posao, penzije. I nije tema Rio tinto, nego treba li Srbija da troši svoje resurse. Naravno da treba. Nema dileme da svaka država koja ima neki resurs ekspoatioše isti. Onaj ko ima naftu, prodaje je. Naravno da ima elemente zagađenja, a govoriti da se to ne radi je populizam. Kada bi pobedio takav populizam, on bi građanima doneo katastrofu neviđenih razmera! Mnogo veću nego što je to ekološka katastrofa! Ostali bi bez plata, penzija, socijalnih davanja... 


A onda je podsetio i da je većina meštana u gornjim Nedeljicama glasala za Vučića, a ne za Jovanovića, što pokazuje šta misle o vlasti. 

Jovanović je na kraju samo promumlao: "Bravo Krstiću"

 

Ko je ovde glup

Voditeljka je na kraju žučne rasprave upitala goste kako se osećaju. Dok je Jovanović kazao da se oseća normalno, kao i pre emisije, Krstić je iskreno priznao - glupo.

- Kako drugačije nego glupo, u skladu sa kvalitetom sagovornika - poentirao je Krstić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
On

31.03.2023 17:31

Ljigavi Krle.

Goca

31.03.2023 20:03

Cuta je glup i tup bez obrazovanja